skip to Main Content
Centre FAC: El Valor De Ser El Primer A Atrevir-se

Centre FAC: el valor de ser el primer a atrevir-se

FAC – Centre Terapèutic Alternatiu de Catalunya és un centre dedicat a la medicina holística, situat al barri de Vallvidrera, a Barcelona. La directora, Griselda Vidiella, juntament amb alguns companys d’estudis, van crear el mètode Keymac per al diagnòstic, el tractament i la reeducació de la persona, amb el qual es cura un ampli ventall de malalties físiques i emocionals. Més de 10.500 persones des del 1992 avalen aquest mètode. El 2012 el Centre FAC va decidir apostar per la comunicació –i més concretament per informar i divulgar a través de premsa, ràdio i televisió– per donar a conèixer les seves activitats. Calia potenciar el creixement que fins aleshores el centre havia aconseguit gràcies a l’elevat grau de satisfacció dels pacients.

El pla de comunicació dissenyat per MindandBody.es es va basar a gestionar entrevistes als grans mitjans de comunicació catalans i als mitjans de proximitat. També a col·laborar amb articles divulgatius a diferents revistes especialitzades i portals d’internet. El resultat del primer any va ser de més de 30 aparicions de qualitat en premsa, ràdio i televisió, cosa que es va traduir en un millor posicionament del centre al sector de les teràpies naturals.

Centre FAC. Vista de l'interior.
Centre FAC. Vista de l’interior.

Normalitzar els continguts sobre teràpies naturals als mitjans de comunicació generalistes

El creixement va ser per dos motius. El primer era el resultat directe de les entrevistes a grans mitjans de comunicació (Catalunya Ràdio, El Punt Avui, Ara, per citar-ne alguns exemples), després de les quals el Centre FAC rebia un feedback notable per part dels lectors o oients. El segon motiu era indirecte: el fet que hi hagués periodistes interessats a entrevistar Griselda Vidiella va servir per normalitzar la informació sobre les teràpies naturals als grans mitjans i perquè els pacients de FAC s’animessin a recomanar el centre i la Griselda als seus coneguts. També va contribuir a donar més credibilitat a FAC, per compartir aquestes aparicions a l’apartat de Premsa de la seva web, al seu Facebook i al seu canal YouTube. Per a moltes persones la web era el primer input que rebien del centre.

Els bons resultats d’aquest pla de comunicació en part s’expliquen per atrevir-se a ser el primer. FAC va ser el que va obrir el camí perquè els grans mitjans de comunicació generalistes poguessin parlar sobre teràpies amb tota normalitat.

Enllaços relacionats:

La majoria de les malalties físiques i emocionals s’originen per bloquejos energètics

Dossier d’aparacions en mitjans (2016):

Back To Top
×Close search
Search