skip to Main Content
Viure Des De L’essència, Una Filosofia De Vida Per Compartir

Viure des de l’essència, una filosofia de vida per compartir

Nota: article de novembre de 2014 recuperat de la web de l’antiga agència MindandBody.es.

Ja de ben joveneta, Glòria Montasell i Panareda va fer-se la pregunta de qui era ella realment. A partir d’aquesta voluntat de saber més, va començar el seu viatge introspectiu i va trobar algunes de les respostes que buscava gràcies a Louise L. Hay, escriptora i una de les màximes representants del moviment del Nou Pensament. En un moment del seu camí d’evolució personal, Glòria Montasell va optar per viure des de l’essència.

Temps després, convençuda del seu encert, Glòria Montasell va voler anar més enllà i compartir aquesta filosofia de vida. Va començar pel seu entorn més immediat, pels mitjans que tenia més a l’abast, però pensant en gran i sense posar-se límits. Així va ser com el 2011 va estrenar el programa de ràdio Viure des de l’essència a Punt 7 Ràdio, l’emissora municipal de Sant Celoni (Vallès Oriental). Primer van ser les píndoles Mirant dins nostre per fer una crida al treball introspectiu dels oients. Les dues temporades següents van ser les Entrevistes a professionals del segle XXI, converses amb reconegudes personalitats capaces d’explicar la seva rica vida interior. En l’actual temporada 2014-2015, el programa radiofònic s’ha transformat en el Kit Viure des de l’essència, on professionals de les teràpies naturals i el creixement personal donen eines per al benestar de les persones.

Paral·lelament, Glòria Montasell ha publicat articles i entrevistes a La Vila, la revista del Baix Montseny. I ha estat el 2014 quan el Viure des de l’essència ha fet el pas a la televisió. Les entrevistes gravades a Vallès Oriental Televisió (VOTV) després s’emeten també per diferents televisions de La Xarxa de Comunicació Local.

Tots aquests continguts ara han quedat recollits i estructurats a la web del Viure des de l’essència. Així ho preveia el projecte de comunicació a internet ideat per MindandBody.es i Bitscuits. Des de la web es pot accedir als diversos canals creats: un Ivoox on es recopilen els més de 100 programes de ràdio, un Issuu que recull les col·laboracions en premsa i un canal YouTube per accedir a tots els programes de televisió. Les xarxes socials de Facebook i Twitter (@EssenciaGloria) són les més actives. S’utilitzen per difondre els nous programes, per recuperar continguts anteriors i per donar a conèixer tot el treball divulgatiu que Glòria Montasell fa en aquest canvi d’època. I no paren de fluir-li noves idees!

Back To Top
×Close search
Search