Saltear al contenido principal

Estimo Igualada

Els perfils d’@estimoigualada a Twitter i Instagram combinen poesia i fotografia. La idea va sorgir com una manera de donar a conèixer aspectes poc coneguts, anècdotes, racons i indrets bonics d’Igualada, tant per augmentar l’autoestima de ser igualadí/na com per projectar arreu de Catalunya la ciutat, que té potencial turístic encara que som pocs els que ho veiem i ens ho creiem. El text que acompanya les fotografies sempre són versos, petites poesies que poden anar d’un senzill rodolí fins a un sonet.

Moltes gràcies, David Martínez, per les teves sàvies explicacions per donar-nos a conèixer la #història de la torre d'Aigua de Rigat i del Fort de Sant Magí.

#patrimoni #cultura #Igualada #fmigd21

Per fi l'@albertrossell ha visitat el Fort de Sant Magí, construït a #Igualada al S. XIX per defensar la ciutat del #carlins. Els de la colla del carrer del Clos hi pujàvem a mitjans del anys 70 (del XIX) per jugar i ajudar els paletes que arreglaven el fortí. #patrimoni #fmigd21

🍉🥕🍓🥔🍅 #Copons acollirà la seva primera mostra hortícola 👌🏻https://anoiadiari.cat/cultura/copons-acollira-seva-primera-mostra-horticola/

Load More...

Mira qué dicen de mi…

“Es una suerte contar con Albert, por la labor que lleva a cabo de divulgación de las costumbres, las tradiciones y el patrimonio del pueblo”.

Salvador Balcells
Alcalde de Guimerà

“Para amar una persona a una ciutat es necesaria conocerla. Albert conoce muy bien Igualada y por eso la ama tanto”.

Marc Castells
Alcalde de Igualada
Volver arriba
×Close search
Buscar