skip to Main Content

Avís legal

Punt u. Usuaris. Pel simple fet d’estar utilitzant el lloc web www.albertrossell.com, cosa que és totalment voluntària, n’esdeveniu usuaris. Fer ús del web i de qualsevol dels seus serveis implica que n’accepteu totes les condicions. En accedir al web, alhora, declareu que sou majors d’edat, que esteu facultats de la capacitat legal suficient per vincular-vos als termes i condicions plantejats i que ho feu sota la vostra responsabilitat. En cas de no estar d’acord amb aquest avís legal, cal surtis del web.

Com a usuaris, esteu obligats a fer ús del web i dels serveis vinculats de conformitat amb la llei, la moral i l’ordre públic. De no fer-ho, Albert Rossell, com a responsable del lloc, es reserva el dret a retirar-ne l’accés.

 

Punt dos. Garanties i responsabilitats. El responsable del lloc web sempre haurà de vetllar per garantir la disponibilitat i continuïtat del web i de tots els seus serveis. Això no obstant, no pot assegurar que la pàgina i els serveis funcionin en tot moment de manera correcta i/o que l’usuari pugui accedir-hi de manera ràpida, ininterrompuda i sense errors. Tampoc pot garantir que els serveis i continguts que hi apareixen s’ajustin als gustos i interessos de l’usuari.

El titular del web vetllarà perquè el lloc estigui lliure de virus o altres elements per puguin alterar el terminal de l’usuari, però no pot garantir l’absència de tals elements en tota ocasió, amb la qual cosa no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin ocasionar.

 

Punt tres. Enllaços. El responsable del lloc no es fa responsable de l’interès per part de l’usuari, de la veracitat i de l’exactitud de tots els continguts i serveis dels webs als quals enllaci. Així mateix, tampoc es pot fer responsable de la veracitat i de l’exactitud dels serveis i continguts de les webs que enllacen a aquest lloc.

 

Punt quatre. Dades personals i galetes. Per informar-vos d’aquests aspectes legals, consulteu la Política de privacitat i la Política de galetes del web.

 

Punt cinc. Propietat intel·lectual i industrial. Els continguts del web, incloent-hi entre altres, textos, imatges, vídeos i arxius d’àudio, tant del propi lloc com de les xarxes socials vinculades, són propietat d’Albert Rossell o bé disposa dels drets suficients per fer-ne ús, de conformitat amb les lleis i tractats internacionals en matèria de propietat intel·lectual. Per tant, queda expressament prohibida la seva còpia, reproducció, venda, transmissió, distribució, republicació, modificació o mostra amb finalitats comercials, sense previ consentiment. L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial dels quals Albert Rossell n’és titular. L’usuari podrà beneficiar-se’n, això sí, sempre i quan sigui per a un ús personal i privat.

 

Punt sis. Modificació dels termes. El titular del web es reserva la capacitat de modificar els termes legals quan ho consideri necessari.

 

Punt set. Legislació aplicable. Totes aquelles qüestions que no quedin definides al web ni en aquest Avís legal es resoldran segons la legislació vigent.

Back To Top
×Close search
Search