skip to Main Content

Política de privacitat

Punt u. El responsable del tractament de les dades. El responsable del tractament de les dades recollides a través d’aquest lloc web és Albert Rossell Farré, amb domicili a tals efectes al passeig de Jacint Verdaguer, 112, 08700 – IGUALADA, i amb NIF 46.775.660-P.

Sempre podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les vostres dades com a usuaris per mitjà del correu-e hola@albertrossell.com.

 

Punt dos. La naturalesa de les dades recollides. Els formularis que trobareu a la pàgina web estan fets d’acord amb la legislació vigent. Recullen només les dades personals indispensables per atendre les vostres sol·licituds (principi de minimització de dades) i per poder prestar de manera efectiva els serveis en els quals us heu interessat (principi de transparència).

A tall d’exemple, en el cas del butlletí digital, només serà necessari facilitar el nom, cognoms i adreça de correu-e. Si decidiu deixar un comentari a qualsevol dels articles dels blocs del lloc web, per citar un altra possibilitat, només es recull el nom i cognoms, adreça de correu-e i el teu web (opcional) per mitjà de l’inici de sessió a les vostres xarxes socials.

En omplir els formularis, els usuaris us feu responsables de la veracitat de les vostres dades i doneu per fet que esteu legitimats per facilitar-les. De la mateixa manera, serà responsabilitat dels usuaris mantenir actualitzada la informació que proporcioneu, cosa que podreu fer mitjançant el correu-e esmentat al punt dos.

 

Punt tres. Període de temps durant el qual es conserven les dades. Les dades personals recollides es conservaran mentre existeixi un interès mutu entre l’usuari i el responsable del tractament de les dades i/o mentre puguin derivar-se responsabilitats en relació amb els serveis prestats.

 

Punt quatre. Destinataris. Les dades no se comunicaran a cap tercer, llevat que es tracti d’un requeriment legal. Això no obstant, els usuaris heu de saber que Albert Rossell pot utilitzar empreses i plataformes per a la prestació de serveis. Totes elles compliran la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals. En el moment de posar en funcionament aquest lloc web, un exemple d’aquestes plataformes és Mailchimp (per a l’enviament del butlletí) amb la seva pròpia política de privacitat.

 

Punt cinc. Confidencialitat i seguretat. Les dades dels usuaris, en definitiva, sempre seran tractades amb la màxima cura i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases del tractament. Al mateix temps, es prendran totes les mesures de seguretat possibles per evitar l’accés no autoritat o ús indegut de les dades personals dels usuaris per part de terceres persones.

 

Punt sis. Informació addicional. Si voleu consultar la Política de galetes, només us cal fer clic a l’enllaç.

Back To Top
×Close search
Search