skip to Main Content

Estimo Igualada

Els perfils d’@estimoigualada a Twitter i Instagram combinen poesia i fotografia. La idea va sorgir com una manera de donar a conèixer aspectes poc coneguts, anècdotes, racons i indrets bonics d’Igualada, tant per augmentar l’autoestima de ser igualadí/na com per projectar arreu de Catalunya la ciutat, que té potencial turístic encara que som pocs els que ho veiem i ens ho creiem. El text que acompanya les fotografies sempre són versos, petites poesies que poden anar d’un senzill rodolí fins a un sonet.

Els dissenys #NatureFeelingHome de la pintora igualadina Anna Carretero són tan guais que queden bé a tot arreu i de totes maneres.

Feu una ullada a la web http://www.annacarretero.com i remena i tria entre el munt de propostes personalitzables. 👌🏻👌🏻👌🏻

#EstimolAnoia:

Quan ahir a la nit em vaig assabentar de l'incendi a Miralles, vaig decidir que avui al migdia pujaria a la Tossa. He vist que el foc no ha arribat a la Serralada de Miralles. Vista des de la Tossa, és el paisatge que m'aporta tranquil•litat i pau espiritual.

Igualada acollirà una trobada dels cineclubs dels Països Catalans http://infoanoia.cat/igualada-acollira-trobada-dels-cineclubs-dels-paisos-catalans/ via @Infoanoia

Load More...

Mireu què diuen de mi…

“De vegades, el nom fa la cosa i aquest és el cas de la iniciativa i del concepte de l’@estimoigualada. Per estimar una persona o una ciutat cal conèixer-la bé. Tu la coneixes molt i per això l’estimes tant”.

Marc Castells
Alcalde d'Igualada
Back To Top
×Close search
Search