skip to Main Content

Estimo Igualada

Els perfils d’@estimoigualada a Twitter i Instagram combinen poesia i fotografia. La idea va sorgir com una manera de donar a conèixer aspectes poc coneguts, anècdotes, racons i indrets bonics d’Igualada, tant per augmentar l’autoestima de ser igualadí/na com per projectar arreu de Catalunya la ciutat, que té potencial turístic encara que som pocs els que ho veiem i ens ho creiem. El text que acompanya les fotografies sempre són versos, petites poesies que poden anar d’un senzill rodolí fins a un sonet.

Els paquets que havien de viatjar cap a Barcelona sortien de la seu de l'Agència Igualadina (ara hi ha un despatx d'arquitectes a la rambla St Isidre). Des d'aquest edifici modernista, les mercaderies anaven a la seu del c/ Sant Pau, 2 de Bcn, que anomenàvem el Consolat Igualadí.

El @som3cat estrena el #videojoc de @Crims_Oficial, desenvolupat pels igualadins @CubusGames. La meva enhorabona! 👏👏👏 via @Infoanoia #Igualada #IgualadaPower

Load More...

Mireu què diuen de mi…

“De vegades, el nom fa la cosa i aquest és el cas de la iniciativa i del concepte de l’@estimoigualada. Per estimar una persona o una ciutat cal conèixer-la bé. Tu la coneixes molt i per això l’estimes tant”.

Marc Castells
Alcalde d'Igualada
Back To Top
×Close search
Search