skip to Main Content

Albert Rossell

Professor de Llengua i Literatura Catalana i escriptor

Aquí ve quan he de respondre qui és l’Albert Rossell Farré. He de reconèixer que és una magnífica pregunta, perquè a vegades ni jo mateix la sé respondre. Per resumir-ho, diré que l’Albert Rossell Farré és professor de Llengua i Literatura Catalana a Secundària, a més d’escriptor. Sempre m’he dedicat a la comunicació, primer, com a periodista local; i, després, en l’àmbit de la comunicació empresarial  i com a DirCom (director de Comunicació). Com a aficions tinc l’horticultura ecològica i també faig de guia turístic els caps de setmana a Guimerà, un bonic poble medieval de l’Urgell.

Quina gran veritat ens deia l’exBeatle John Lennon quan assegurava que
“la vida és allò que passa mentre estàs fent plans”!

“Un adult intel·ligent és aquell qui encara conserva alguna cosa de l’infant que va ser”

Em sento molt identificat amb aquesta frase de l’escriptor i periodista Emili Teixidor.

Pel que fa al periodisme, heu de saber que vaig a col·laborar i treballar en diversos mitjans de comunicació locals, com ara La Veu de l’Anoia, Anoia Televisió i Regió7, a mitjans dels anys noranta, abans d’obtenir la Llicenciatura de Periodisme (1996). Vaig seguir la tasca periodística en revistes tècniques fins que, al 1999, vaig decidir fer el pas als gabinets de comunicació. Val a dir que al llarg dels darrers anys he seguit col·laborant, de manera més o menys assídua, als mitjans de proximitat i avui encara podeu escoltar-me a les tertúlies de Ràdio Igualada o llegir articles meus al setmanari La Veu de l’Anoia i al digital AnoiaDiari. A l’apartat Periodista del web trobareu alguns dels articles més recents, així com reflexions sobre la professió.

Com a director de Comunicació (DirCom), el 2012 vaig fundar la meva pròpia agència, adreçada al sector de les teràpies i la salut natural. Ja abans vaig obrir un bloc especialitzat en aquest àmbit, les millors publicacions del qual encara estan vigents a l’apartat de Vida Sana.

Crec que va ser l’afició a escriure allò que em va empènyer a estudiar Periodisme i a dedicar-me a la comunicació. Amb tot, el primer llibre publicat no va arribar fins al 2016, amb el recull de contes Savis Caparruts. També vaig ajudar la terapeuta holística i directora del Centre FAC, Griselda Vidiella, a escriure l’assaig Un nuevo despertar. Ara treballo en una novel·la sobre Joan Serra Constansó (Igualada 1864 – Barcelona 1924) qui va ser ateneista, periodista, escriptor, polític i empresari. En paral·lel procuro aprendre a fer poesia als perfils de Twitter i Instagram d’@estimoguimera i @estimoigualada.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ

i estigues al dia de les meves novetats

    Back To Top
    ×Close search
    Search