skip to Main Content

Un nuevo despertar

La terapeuta i psicòloga holística Griselda Vidiella és l’autora de l’assaig Un nuevo despertar (Luciérnaga, 2016). Vaig ser la mà dreta de la directora del Centre FAC tant en l’escriptura del llibre com en la promoció als mitjans de comunicació i periodistes especialitzats.

Un nuevo despertar fa una crida a la nostra consciència per a cadascun de nosaltres. El primer llibre de Griselda Vidiella recull bona part de quasi trenta anys dedicats a la medicina holística i permet que el lector pugui aprofundir segons el seu nivell de consciència i, des d’aquest punt, segueixi evolucionant espiritualment.

L’autora ens avisa que vivim en un sistema trampa, en què des de ben petits ens preparen per voler ser reconeguts i per voler formar part d’una elit social. El sistema ens indueix a ser uns grans consumidors que mantinguin aquesta societat malalta. Tot plegat ens coarta la llibertat, ens bloqueja i ens fa emmalaltir. En concret, la directora del Centre FAC ens parla de deu tipus de bloquejos energètics, l’origen dels quals sempre són els impactes emocionals no alliberats. Cada un dels bloquejos afecta la nostra salut física, mental, emocional i energètica. L’autora descriu un per un els bloquejos, els il·lustra amb casos pràctics i ensenya exercicis per combatre’ls. Així el lector pot fer una autodiagnosi del seu estat.

Griselda Vidiella assegura que la mort no existeix, perquè només abandonem el cos físic. L’ànima, en canvi, va aprenent i evolucionant a cada reencarnació. Amb tot, és una llàstima que la majoria de les persones encara visquin en un antic paradigma, molt menys evolucionat que la cinquena dimensió en què ara vibra el planeta Terra. En aquest sentit, l’autora ens aconsella cap on hem d’evolucionar i com ha de ser la nostra relació amb La Terra.

Back To Top
×Close search
Search