skip to Main Content

Savis caparruts

Savis caparruts és el meu primer llibre publicat. Es tracta d’un recull de quatre contes que doten d’ànima els quatre personatges que els van inspirar, els capgrossos d’Igualada: el Mosca, l’aviador; en Rufus, el traginer; en Martingales, el músic; i la Petra, l’encantadora. Bona part de l’èxit que ha tingut el llibre es deu a les il·lustracions de l’Elisabet Serra, amb la qual vam fer un bon tàndem. He de reconèixer que, abans que res, el volum entra pels ulls. #SavisCaparruts és un llibre pensat perquè pares o mestres el llegeixin als infants, atès que els contes tenen una funció educativa. Cada relat transmet una sèrie de valors i acaba amb una moral. El llibre va ser editat per l’Ajuntament d’Igualada el 2016.

Aparicions en mitjans:

Mireu què diuen de mi…

“‘Savis caparruts’ és una mostra de l’amor i la generositat que l’Albert té cap a Igualada. Ha donat una vida i una trajectòria als capgrossos de la ciutat, amb creativitat, imaginació i fins i tot sofisticació. Aquest llibre és un valor afegit, en molts aspectes, cap a tot tipus de sensibilitats.”

“Des de que es va publicar ‘Savis caparruts’, és un dels llibres més deixats de la col·lecció local de la Biblioteca. El venen a buscar molts nens i nenes per fer treballs d’escola sobre la Festa Major, però també per llegir-lo amb els seus pares i mares”.

“Va ser fàcil treballar amb l’Albert en el llibre ‘Savis caparruts’ i va ser molt bonic fer-lo créixer i anar a visitar escoles per parlar d’aquests personatges”.

Elisabet Serra
Il·lustradora

“A l’Escola Dolors Martí i Badia, estem molt agraïts amb la col·laboració altruista de l’Albert que any rere any ens visita i explica als nostres infants de P4 com va fer els contes de “Savis Caparruts”, personatges molt estimats per nosaltres, ja que les aules de P4 porten els seus noms”.

Back To Top
×Close search
Search