skip to Main Content
BioCultura Com A Exemple D’un Canvi D’època

BioCultura com a exemple d’un canvi d’època

No recordo a qui vaig sentir dir que “no estem en una època de canvi, sinó en un canvi d’època”. I segurament tenia raó, a jutjar per l’última edició de la fira BioCultura a Barcelona. La gran afluència de públic semblava com si s’estigués preparant una revolució de signe oposat a l’actual crisi econòmica, ecològica i de valors. Cada vegada són més les persones que consideren que el sistema actual és caduc i han iniciat la seva pròpia transformació, escoltant el seu interior i relacionant millor amb l’entorn.

Són ciutadans que han decidit consumir de manera responsable, que valoren el comerç just, que mengen aliments sans i sense additius i que han optat per tenir cura de la seva salut de manera natural.

Fira BioCultura 2011 a Barcelona
Fira BioCultura 2011 a Barcelona

Ara li arriba el torn a Madrid. BioCultura, la fira de productes ecològics i el consum responsable, arriba a la seva 27a edició a la capital espanyola. L’Associació Vida Sana i Ifema preveuen reunir uns 700 expositors i 80.000 visitants del 3 al 6 de novembre, en un certamen que s’ha convertit en referent del sector al sud d’Europa.

Per sectors, gairebé la meitat dels expositors seran del sector de l’agricultura i l’alimentació biològica, amb uns 15.000 productes certificats. També tindran un pes destacat les teràpies naturals, la bioconstrucció i les energies renovables. Per cert, es tracta dels sectors que menys estan notant la crisi, i per algun motiu deu ser. La fira comptarà a més amb 200 activitats paral · leles.

Fira BioCultura 2011 a Barcelona
Back To Top
×Close search
Search