skip to Main Content
El Sector De L’alimentació Ecològica Creix Quasi Un 12%

El sector de l’alimentació ecològica creix quasi un 12%

El sector de l’alimentació ecològica creix un 11,7% anual a l’Estat espanyol, en contraposició al dels productes convencionals, que cau un 0,9%. Són dades de Vida Sana, l’associació que organitza Biocultura, la principal fira del sector. Els organitzadors asseguren també que l’Estat espanyol és el novè productor mundial de productes ecològics, tot i que està a la cua pel que fa al consum. És per aquest motiu que Biocultura vol ser l’aparador d’un sector que necessita un ràpid creixement del consum intern i local.

El Palau Sant Jordi rebrà entre 70.000 i 80.000 visitants entre el 3 i el 6 de maig a la dinovena edició de Biocultura a Barcelona, segons els organitzadors. A la fira hi haurà 700 expositors i més de 200 activitats paral·leles (vegeu el programa).

Biocultura Barcelona 2012
Biocultura Barcelona 2011

Biocultura és una fira de productes ecològics i consum responsable i, com a tal, el sector de l’agricultura i l’alimentació ecològica concentra el 45% dels expositors, amb més de 15.000 referències de productes certificats. Això no obstant, també s’hi poden trobar expositors del sector de les teràpies naturals, empreses de bioconstrucció i energies renovables, organitzacions dedicades al medi ambient, l’ecologia i el reciclatge, i cases de turisme rural, entre altres.

Biocultura Barcelona 2011
Biocultura Barcelona 2011
Back To Top
×Close search
Search