skip to Main Content
Cuirassa Solar: Un Recurs Per A La Teva Protecció

Cuirassa solar: un recurs per a la teva protecció

Avui vull presentar-te un recurs que he utilitzat en moltes ocasions, quan he necessitat una dosi extra de coratge o quan he cregut que necessitava una protecció especial. És un exercici molt simple anomenat cuirassa solar.

La postura per realitzar aquest exercici és estant dret, amb els peus junts, amb els braços estirats al llarg del cos i els ulls tancats. El primer pas és fer unes quantes respiracions profundes fins sentir-te totalment relaxat.

Després has de visualitzar que del cor surt una llum, que puja i s’ajunta amb una altra, que surt  d’entre les celles. Les dues llums es fonen fins a formar una sola llum més gran, que puja fins al sol. La llum entra al nucli solar, s’omple d’energia i torna cap a tu, embolicant tot el teu cos amb una llum daurada (formant la cuirassa solar). A partir d’aquí, has de fer set forats a la cuirassa solar, amb un dit i des de dins cap a fora. Aquests set forats corresponen a cadascun dels cinc sentits, més la intuïció i el sentit comú. És la manera de captar tot el que passa a l’exterior sense que res entre dins teu.

Cuirassa solar
Cuirassa solar, un exercici per a la teva protecció.

El recurs de la cuirassa solar es pot posar en pràctica cada dia o quan creiem que necessitem protecció davant una situació concreta. En cas d’urgència, l’exercici de la cuirassa solar es pot fer en un minut i mig. Si és així, ho pots fer en qualsevol lloc i fins i tot amb els ulls oberts.

Jo vaig aprendre l’exercici de la cuirassa solar a Devas SCP i sempre m’ha funcionat. Si no fos així, no t’ho explicaria en aquest bloc. T’animo a provar-ho!

Foto: La porta a la natura

Back To Top
×Close search
Search