skip to Main Content
Feng Shui: Com Potenciar L’amor I El Matrimoni I Com Atraure Persones Que Ens Poden Ajudar

Feng shui: com potenciar l’amor i el matrimoni i com atraure persones que ens poden ajudar

Segons el mapa bagua, del qual s’ha parlat en articles anteriors, el quadrant de la casa corresponent a l’amor i el matrimoni és al fons a la dreta, tenint com a punt de referència l’entrada de l’habitatge. Si pot ser, és el millor lloc per a l’habitació de matrimoni. Sigui com sigui, per potenciar tot allò que simbolitza aquesta zona, s’ha de decorar amb colors vermells, roses i blancs. També hi tenen cabuda les obres d’art i fotografies que representin escenes romàntiques i amoroses. És bo posar-hi símbols com roses de color rosa, parelles d’ànecs o de pingüins i parells d’objectes —sempre junts— com ara canelobres o figures. Un objecte mai ha de destacar o quedar per sobre de l’altre. Tampoc s’han de posar els parells d’objectes separats l’un de l’altre, ja que afavoriria el distanciament de la parella. Cal tenir present que no s’han de posar mai tres objectes iguals junts, perquè s’atrauria la infidelitat. En cap cas s’hi ha de posar res que tingui a veure amb l’aigua.

En l’escola de feng shui de les formes, el quadrant que representa els benefactors, les persones útils, els viatges i el pare de família és just la part dreta de l’entrada (vegeu el mapa bagua). Aquesta part de la casa es pot decorar amb mòbils de tubs sonors, obres d’art o objectes  de caire religiós i espiritual (rosaris, llibre d’oracions, imatges d’àngels, sants, déus i mestres espirituals…). També potencien aquesta zona les fotografies de persones sàvies, d’amics i de persones que ens han ajudat (mentors, mestres, parents…), així com les obres d’art i imatges de llocs on ens agradaria viure o viatjar. És el quadrant del cel i per tant també s’hi poden posar imatges de la lluna, d’estels i de constel·lacions. Els colors que més l’afavoreixen el blanc, el negre i el gris.

Val a dir que el quadrant de benefactors, en el cas de negocis i comerços és el que representa els clients. És el que més s’ha de potenciar per atraure compradors a una botiga. Si hi ha algun problema en aquest espai, és fàcil que l’empresa tingui problemes amb els seus clients. Sovint els consultors de feng shui aconsellen posar els expedients dels impagats en aquest quadrant per facilitar el cobrament. També aconsellen posar-hi el dossier d’un nou client potencial si esperem tancar-hiMapa bagua de feng shui un tracte.

Enllaços relacionats:

Fonts:

Back To Top
×Close search
Search