skip to Main Content
Presentació Del Llibre ‘Un Nuevo Despertar’, De Griselda Vidiella

Presentació del llibre ‘Un nuevo despertar’, de Griselda Vidiella

Un nuevo despertar (Ediciones Luciérnaga) és el primer llibre de Griselda Vidiella, psicoterapeuta holística i naturòpata. El volum recull l’experiència de 24 anys dedicats a la medicina holística explicada en primera persona. Inclou una part teòrica, gràcies a la qual el lector pot fer-se un diagnòstic de quin és el seu estat de salut física, mental i emocional —en altres paraules, quins bloquejos li impedeixen gaudir d’una vida plena—; així com exercicis pràctics per millorar el benestar. En un nivell més profund de consciència, Un nuevo despertar obre les portes a altres coneixements que l’autora ha viscut en múltiples regressions a altres plans d’espai i temps. Dona, per tant, una oportunitat perquè moltes persones sanes puguin seguir el seu propi camí evolutiu.

Són moltes les persones agraïdes a la Griselda Vidiella i al tractament rebut per part d’ella i el seu equip a FAC Centre Terapèutic Alternatiu de Catalunya. Així va quedar palès el passat 4 de març a La Casa del Llibre, a la rambla de Catalunya, a Barcelona. L’espai estava ple de gom a gom, amb gent dempeus al final de la sala. L’enorme afluència va sorprendre i va agafar quasi desprevinguts als mateixos organitzadors.

La presentació del llibre va anar a càrrec de Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, qui va destacar de l’autora la seva capacitat d’”ajudar-nos a viure la vida intensament”. Rull de seguida va plantejar el gran dilema del subtítol del llibre: la diferència entre Ser o Estar en aquest món. “Estar a la vida vol dir que la vida t’arrossega i que tu no decideixes”. En canvi, optar per Ser implica que “tu ets l’amo de les teves pròpies decisions. És només una qüestió d’actitud”. El ponent va posar l’accent en què la Griselda Vidiella hagi decidit “Ser per servir als altres i per millorar el món”.

Visiblement emocionada, Griselda Vidiella va reconèixer que en el llibre hi ha “tota la meva vida com a persona, com a terapeuta i com a professora de classes de creixement personal”. Per a l’autora, l’objectiu d’Un nuevo despertar és “canviar el món”: el planeta Terra ha passat d’una tercera a una cinquena dimensió i els humans hem de prendre consciència d’aquesta revolució i avançar cap al nou paradigma. Griselda Vidiella també va animar tothom a despertar l’hemisferi dret del cervell. “És la nostra part més sàvia i és on es troba la llibertat. És la part que ens permet connectar amb la nostra essència, amb qui som de veritat”. Així s’aconsegueix la plenitud, la pau i la felicitat diària.

Crec sincerament que va ser molt valenta l’actitud de Josep Rull de mostrar-se públicament acompanyant la Griselda Vidiella i presentant el llibre Un nuevo despertar. No és gens habitual que un polític de primera línia es mulli a favor de les teràpies naturals o faci una pinzellada de la seva evolució personal. En aquest sentit, la meva enhorabona a en Josep Rull. I, sobretot, enhorabona a la Griselda Vidiella pel llibre i per l’estimació que tantes i tantes persones senten per ella, com va quedar demostrat a la presentació d’Un nuevo despertar.

Nota: Post recuperat de l’antic bloc de l’agència de comunicació Mind and Body.

Back To Top
×Close search
Search