skip to Main Content
ABC Homeopatia: Independència, Participació, Generositat I Rigor

ABC Homeopatia: independència, participació, generositat i rigor

ABC Homeopatía és una web divulgativa que pretén facilitar l’accés a l’homeopatia i que convida a que cada vegada més persones optin per visitar un homeòpata per tractar els seus problemes de salut. Sota l’epígraf, ‘La homeopatía a tu alcance’, el bloc descriu nombrosos símptomes i proposa les diferents solucions homeopàtiques per tractar-los. També presenta els remeis més apropiats per a cada tipologia de pacient, així com les malalties més habituals en funció del perfil psicològic.

Tota la informació del bloc ha estat extreta de llibres, manuals, diccionaris, articles científics i webs especialitzades. Tot i ser una iniciativa jove (nascuda l’abril de 2010), ja ocupa un espai destacat a la blogosfera. Sovint utilitzo ABC Homeopatia com a primera font d’informació per als meus posts o per documentar-me en preparar una entrevista. Per mi, els principals punts forts són:

  • Independència: és una web independent i allunyada de qualsevol interès econòmic. El seu únic objectiu és la divulgació de l’homeopatia, des del punt de vista de l’usuari i des del convenciment de la seva eficàcia.
  • Participació: el bloc inclou articles d’autor i convida a la participació dels internautes, que enriqueixen els continguts, expliquen la seva experiència positiva amb l’homeopatia, i aporten les seves opinions sobre el bloc i sobre la disciplina de Samuel Hahneman, sobretot a Facebook.
  • Generositat: la web és rica en enllaços a altres llocs especialitzats i la majoria dels articles inclouen referències a posts d’altres blocaires.

Per comprovar tot el que dic, podeu llegir l’article “¿Qué se esconde tras los ataques a la homeopatía?”. Molt recomanable.

Back To Top
×Close search
Search