skip to Main Content
La Metàfora De L’arbre De Bambú, Per Sergio Fernàndez

La metàfora de l’arbre de bambú, per Sergio Fernàndez

L’arbre de bambú és segurament l’espècie amb un creixement més ràpid, que pot arribar a superar els 30 metres en un sol mes. Perquè això sigui possible, però, la seva llavor necessita uns set anys per començar aquest procés. El bambú empra tot aquest temps per expandir i preparar unes arrels que després li permetran créixer a un ritme vertiginós.

M’encanta la metàfora de l’arbre de bambú per il·lustrar que alguns dels projectes que posem en marxa necessiten un llarg treball previ i un temps de maduració abans de donar els primers fruits. ‘Deixa el temps necessari?’, ens pregunta Sergio Fernández en el seu ‘Vivir sin miedos’ -que ara rellegeixo- abans de explicar-nos la metàfora. En el seu llibre, mitjançant 33 preguntes, aquest periodista, conferenciant i coach ajuda a trobar les respostes que necessiten les persones que decideixen transformar la seva vida.

Arbres de bambú
L’arbre de bambú necessita set anys per començar a créixer vertiginosament.

Sergio Fernández ja em va sorprendre agradablement amb la seva primera obra, ‘Vivir sin jefe’ i els seus 50 consells especialment adreçats a emprenedors. Sens dubte, dos llibres molt recomanables.

  • FERNÁNDEZ, Sergio (2010) Vivir sin miedos. Atrévete a comenzar de nuevo, Barcelona, Plataforma Editorial
  • FERNÁNDEZ, Sergio (2009) Vivir sin jefe. El libro que hará que ames trabajar por tu cuenta, Barcelona, Plataforma Editorial

 

Llibres de Sergio Fernández
Llibres de Sergio Fernández
Back To Top
×Close search
Search