skip to Main Content
Què Té A Veure El Nostre Grup Sanguini Amb L’alimentació?

Què té a veure el nostre grup sanguini amb l’alimentació?

Per què uns determinats aliments escauen a unes persones i a d’altres se’ls posen malament? Per què a uns individus els funciona una dieta i a altres no? T’havies parat a pensar que tot plegat podia tenir a veure amb el grup sanguini de cadascú?

Els naturòpates James D’Adamo i Peter J. D’Adamo (pare i fill) han aprofundit en aquesta hipòtesi durant molts anys i han tractat més de quatre mil casos. El treball de dues generacions li ha permès al fill assegurar que el grup sanguini determina el tipus d’alimentació que ens convé, si és que volem gaudir d’un pes ideal, trobar-nos bé o conservar la vitalitat al llarg de la vida.

El llibre ‘Els grups sanguinis i l’alimentació’ exposa els coneixements adquirits en aquests anys. Als del grup sanguini O els escau la carn i responen millor a l’estrès amb una activitat física intensa. Els del grup sanguni A necessiten un dieta vegetariana per mantenir-se prims i productius. Els va bé una activitat calmada per suportar l’estrès. Els del grup sanguini B poden tenir una alimentació més flexible. Per estar prims i trobar-se bé han de combinar l’activitat física i mental i combaten l’estrès amb creativitat. El grup sanguini AB és una fusió dels dos anteriors. Han de combinar la calma, amb l’energia creativa i l’exercici físic intens.

En propers posts, entraré més al detall sobre les dietes proposades, tot i que no tots els aliments són fàcils de trobar en tots els països. L’autor ens proposa seguir les seves recomanacions durant dues setmanes per experimentar els primers canvis. Les seves solucions no són la panacea, però algunes idees sí que són útils i val la pena incorporar algunes de les propostes a la nostra dieta i la nostra manera de viure.

Enllaços relacionats:

Font:

D’ADAMO, Peter J. (1998) ‘Los grupos sanguineos y la alimentación’, Buenos Aires, Ediciones B Argentina

Back To Top
×Close search
Search