skip to Main Content
La Meva Experiència Personal Amb El Reiki

La meva experiència personal amb el reiki

Ja fa temps que volia dedicar unes línies a explicar la meva experiència personal amb el reiki, així com agrair públicament al Jordi i a l’Eva el bon moment que vaig passar al taller de Reiki que van impartir a Igualada. Volia saber més sobre aquesta teràpia que cada dia té més adeptes i –com a professional dedicat a la comunicació sobre salut i teràpies naturals– creia necessari tornar a experimentar-la. Abans de passar a la sala, el Jordi i l’Eva em van aconsellar que hi entrés sense crear-me cap tipus d’expectativa, que simplement em deixés portar, i així ho vaig fer.

El taller va començar amb l’entonació d’un mantra i, posteriorment, els quinze participants vam crear una roda d’energia. Després vam veure dos vídeos sobre reiki que em van ajudar a aprendre i entendre una mica més aquesta teràpia natural, sobretot després de les preguntes i respostes i dels comentaris sobre els audiovisuals. Em va quedar gravat el concepte de “brillar amb llum pròpia” o –dit en altres paraules– la importància de ser un mateix. També em va agradar sentir els comentaris d’algun dels assistents en la línia de com el reiki havia transformat la seva vida. Per acabar la primera part del taller, tot el grup vam fer una meditació guiada, la qual em va començar a remoure certes idees.

A la segona part del taller, les persones que tenien algun nivell de reiki van fer una teràpia sobre aquells que no teníem cap nivell. La sensació de benestar experimentada va ser el de menys. La teràpia em va servir per ordenar les idees que feia dies em rondaven pel cap, i això era el pas previ a la presa de decisions que havia de dur a terme la setmana següent (no amagaré que les conclusions a les quals vaig arribar no eren agradables i que fins i tot em van generar un conflicte intern). El taller va acabar amb una altra roda d’energia i amb el cant d’un altre mantra.

Després d’acomiadar-me, vaig tornar a casa entenent que, per a moltes persones, el reiki no és només una teràpia, sinó també una manera d’entendre la vida.

 

Enllaços relacionats:

 

Back To Top
×Close search
Search