skip to Main Content
Decoració De Nadal I Feng Shui

Decoració de Nadal i feng shui

En decorar la casa per Nadal podem tenir en compte el feng shui per enfortir determinats aspectes de la nostra vida quotidiana. Es tractar d’utilitzar els ornaments tradicionals de la nostra cultura, aplicant tècniques de feng shui. Començant per l’entrada, podem penjar una garlanda a la porta per atraure noves oportunitats. Caldrà adornar-la amb vesc, llaços i guarniments vermells. Seria ideal que tingués llums.

L’arbre de Nadal s’ha de col·locar a l’àrea que vulguem potenciar (consulteu el mapa bagua). Situat al quadrant de la parella i l’amor, atraurà una nova relació o renovarà la ja existent. Situat en l’àrea de professió juntament amb altres elements, propiciarà nous treballs o enfortirà el que ja es té. Si es col·loca al centre de la casa, portarà energia i amor per a tota la família. És important que les llums i els ornaments de l’arbre de Nadal siguin de color vermell.

Passa el mateix amb el vesc. És un element que provoca diverses reaccions i incrementa l’energia en el quadrant que es vol potenciar. Així doncs també el posarem a l’àrea que cal enfortir. El llaç de la branca ha de ser sempre vermell.

El lloc ideal per al pessebre és el quadrant del centre perquè la seva energia beneficiï tota la casa i tota la família.

En feng shui el lloc ideal per al pessebre o el naixement seria el centre de la casa
En feng shui el lloc ideal per al pessebre o el naixement seria el centre de la casa

Damunt de la taula del menjador o de la sala principal caldrà posar-hi un centre fet d’avet, grèvol, vesc, amb les corresponents espelmes. A la base d’aquest centre s’hi pot enganxar un dibuix que simbolitzi la família.

Espero que aquests consells provoquin canvis positius a les vostres vides. Bon Nadal!

Font:

Enllaços relacionats:

 

 

Back To Top
×Close search
Search