skip to Main Content
Feng Shui: Com Crear Un Entorn Positiu Per A Les Emocions

Feng Shui: com crear un entorn positiu per a les emocions

La nostra llar pot ser hostil o amigable, ens pot entorpir la vida o fer-nos-la fàcil. Poques persones són conscients de com influeix l’hàbitat en l’estat d’ànim. Potser per aquest motiu, la consultora de Feng Shui Rosa Riubó ens va recordar que “la casa és el lloc on ens recarreguem d’energia”, en el marc de la presentació del llibre Feng Shui, el arte de crear un entorno positivo para tus emociones,  de Jesús Gabriel Gutiérrez.

 

Rosa Riubó i Jesús Gabriel Gutiérrez, a la presentació del llibre
Rosa Riubó i Jesús Gabriel Gutiérrez, a la presentació del llibre

 

Rosa Riubó recomana aquesta obra per la seva originalitat, entre altres coses perquè relaciona el feng shui amb l’astrologia, el coaching i altres disciplines. A més, l’autor “ens convida a experimentar fent canvis a casa”. El llibre també conté la seva part pràctica i, tal com va dir la consultora, en ell “hi ha representades totes les escoles” de feng shui.

“M’he saltat tots els dogmes i totes les escoles” —confessa, això no obstant, l’autor— perquè “he escrit el que jo, com a lector, m’hagués agradat trobar”. Coach, astròleg i escriptor, Jesús Gabriel Gutiérrez s’ha mantingut fidel a les seves conviccions en aquest últim volum: “vaig fer l’aposta de no escriure sobre alguna cosa que ja sabia, sinó d’escriure sobre quelcom que no coneixia del tot i que em permetés aprendre”.

En aquest aprenentatge, l’assagista ha buscat la col·laboració de diversos professionals, les aportacions dels quals es troben a la cinquena part del llibre. Un servidor ha contribuït amb dos articles breus que tracten sobre l’organització de la taula de treball i sobre la importància de l’ordre.

Sobre la importància de l’ordre també va insistir Rosa Riubó durant la presentació. Ella aconsella “netejar, buidar i llençar” objectes que ens treuen energia. Aquest exercici “desbloqueja moltes coses”. I si no, que l’hi preguntin al propi autor, que va explicar la seva particular anècdota. El cas és que en Gabriel té un espai de treball a casa seva que demanava un canvi des de feia temps, però a ell li feia mandra reordenar-lo. Quan es va decidir, fer el canvi li va portar deu dies de treball. Per contra, només van passar uns minuts des que va tenir col·locat l’últim dels llibres fins que va rebre una trucada de telèfon amb l’encàrrec d’un llibre. Ni més ni menys que Feng Shui, el arte de crear un entorno positivo para tus emociones. I que després diguin que el feng shui no funciona!

Font:

  • GUTIÉRREZ, Jesús Gabriel (2011) Feng Shui, el arte de crear un entorno positivo para tus emociones, Barcelona, RBA Libros
Jesús Gabriel Gutiérrez i el seu llibre
Jesús Gabriel Gutiérrez i el seu llibre

Enllaços relacionats:

Blocosfera:

Back To Top
×Close search
Search