skip to Main Content
Feng Shui: El Centre De La Casa

Feng shui: el centre de la casa

El centre de la casa, segons l’escola de la forma del feng shui, representa el motor de la casa, l’eix de la roda al voltant del qual gira tot. L’element que el representa és la terra i simbolitza així la necessitat de construir les nostres vides sobre una base sòlida i ben assentada.

L’ideal seria que al centre de la casa hi hagués un pati o un atri, com a les cases dels antics romans de l’època imperial. Si això no és possible, potser s’hi poden posar testos amb plantes. També s’hi pot col·locar algun quadre o escultura que recordi la necessitat d’estar centrat i connectat amb la terra (mandales, laberints, el símbol del yin i el yang…). Un símbol ideal per a aquest palau és la bola del món. La ceràmica i els tons grocs i ocres també potencien el centre de l’habitatge, tal com indica el mapa bagua.

Com que l’element que representa és la terra, cal evitar en aquest quadrant tot allò que tingui a veure amb l’aigua.

El centre de la casa és el pitjor lloc perquè hi hagi la cambra de bany. I ja que parlem de cambres de bany, cal tenir present que la porta sempre ha d’estar tancada i que la comuna ha d’estar tapada sempre. La resta de les portes de la casa és millor que estiguin obertes perquè hi circuli l’energia. Les piques d’aigua sempre han d’estar tapades perquè l’energia marxa per allí.

Enllaços relacionats:

Font:

www.mrperez.cat

Back To Top
×Close search
Search