skip to Main Content
Feng Shui: Com Millorar La Carrera Professional, El Prestigi I La Prosperitat

Feng shui: com millorar la carrera professional, el prestigi i la prosperitat

A l’article relatiu al mapa bagua, s’explicava que en feng shui dividim una casa o un espai determinat (una habitació, un comerç, una taula de treball…) en nou zones iguals, cadascuna de les quals representa un aspecte de la vida quotidiana. La carrera professional ocupa el quadrant del mig més proper a l’entrada.  L’element que més afavoreix la zona és l’aigua i el millor símbol és el de les aigües profundes. Així doncs, és ideal col·locar-hi fonts d’aigua, aquaris, la imatge d’una cascada o la d’un fons marí. També hi són beneficiosos els miralls i els objectes que simbolitzen la professió o que estan relacionats amb l’empresa on es desenvolupa l’activitat professional. Els colors que més afavoreixen el quadrant de la professió són el negre i els tons foscos.

La fama i la reputació estan íntimament relacionades amb l’èxit professional, ja que en bona mesura depèn del prestigi que atorguen els altres. En feng shui, l’element que correspon al quadrant de la professió és el foc i el millor color per potenciar-lo és el vermell. Com que el seu element és el foc, en una casa, el quadrant de la fama és un lloc ideal per a la cuina. Si això no és possible, la millor manera de potenciar-lo serà penjar-hi els títols i els diplomes, premis i trofeus. També és bo posar-hi la imatge del sol o de piràmides, obres d’art que representin persones o animals i articles provinents d’animals, com ara plomes, cuir i pell sintètica.

Mapa bagua

La prosperitat econòmica i la riquesa està representada a la zona del fons a l’esquerra.  És el millor lloc per guardar-hi els diners, les monedes i les col·leccions valuoses (antiguitats, obres d’art, etc.). Un símbol apropiat per aquest quadrant és la imatge de tres dofins saltant sobre l’aigua. També l’afavoreixen molt els colors vermells, blaus i violetes, així com tot allò que representi aigua en moviment: fonts d’aigua i imatges de cascades i de fons marins, igual que al palau de la professió.

Enllaços relacionats:

 1. Feng shui: el mapa bagua
 2. Feng shui: la importància de l’ordre
 3. Feng shui: consells per a la taula del despatx
 4. Feng shui: els quadrants corresponents als estudis, a la salut i la família i a la creativitat i els fills
 5. Feng shui: com potenciar l’amor i el matrimoni, i com atraure persones que ens poden ajudar
 6. Feng shui: el centre de la casa
 7. Decoració de Nadal i feng shui
 8. Feng shui: com crear un entorn positiu per a les emocions

Fonts:

 1. María Rosa Pérez
 2. Núria Escarré

Foto:

 1. @jcomp
Back To Top
×Close search
Search