skip to Main Content
Feng Shui: Els Quadrants Dels Estudis, La Salut I La Família, I De La Creativitat I Els Fills

Feng shui: els quadrants dels estudis, la salut i la família, i de la creativitat i els fills

En un article anterior ja es va explicar com millorar aspectes relatius a la professió, el prestigi i la prosperitat . Aquest article s’ocuparà dels quadrants que representen el coneixement i la relaxació, la salut i la família, i la creativitat i els fills.

Segons el mapa bagua en què es basa l’escola de les formes del feng shui, la zona de la casa que correspon al coneixement, la cultura i la relaxació és just a la part d’esquerra, si mirem l’interior de l’espai des de l’entrada.  És el lloc ideal de la casa per posar-hi un despatx o una sala d’estudi, de relaxació o de medicació. També és perfecte per guardar-hi els llibres, sobretot si tenen a veure amb allò que estem estudiant. Els colors que més l’afavoreixen són els verds, els blaus i els negres. A més, la podem decorar amb la imatge d’un lloc tranquil o d’una muntanya alta (i, més concretament, de l’Everest).  Com que també és la part que representa la relaxació i els estudis, qualsevol problema que hi hagi en aquest quadrant farà difícil que a la casa hi regni la tranquil·litat o provocarà que els joves que viuen a la casa tinguin problemes amb els estudis.

El palau que correspon a la salut i la família (pares, germans, etc.) és més endavant, també a l’esquerra (vegeu el mapa bagua). Per potenciar-lo, cal decorar-lo amb tons blaus i verds i el material que més bé hi va és la fusta. És la zona de la casa que es pot decorar amb fotografies de la família, arbustos i quadres o imatges de boscos amb arbres de tronc gruixut. També hi van bé els pilars i els pedestrals.

El quadrant de la creativitat i els fills és a la dreta del centre de la casa. Qualsevol problema que hi hagi en aquesta àrea pot afectar la inspiració artística, el benestar dels fills o pot dificultar un embaràs. Si es pot, és un bon lloc per guardar-hi les joguines i les manualitats fetes pels fills. També s’hi poden posar obres d’art extravagants o especialment creatives, roques i pedres i objectes amb forma circular o ovalada.  L’element d’aquest quadrant és el metall i els colors que més l’afavoreixen són el blanc i els tons pastel.

Mapa bagua de feng shuiEnllaços relacionats:

Fonts:

Back To Top
×Close search
Search